27 Oktober

Sitter här hemma och för första gången på två veckor har vi fått sova en hel natt. Allis har varit/är sjuk, men nu verkar det vara på bättringsvägen.

Niklas varit iväg och besiktat min bil, blev bara ett par tvåor.
Dammsugaren har gett upp så nu blir det att investera i en ny, går inte att vara utan dammsugare när man har hund och småbarn och sedan är ju den har årstiden så rolig då man drar in en massa lera och löv och likande.

Börjar jobba halv fem, sista veckan med handledare. Sedan ska Lina och jag jobba ihop ska bli kul, då blir det skratt på jobbet igen!


21 Oktober

Sitter här fast jag egentligen ska sova. Har sovit ca 5 timmar på tre dagar. 

Allis håller på och få tänder och samtidigt är hon förkyld och har feber. Dom senaste nätterna har inte varit roliga Allis har skrikit hysterisk hela nätterna och det har bara varit mamma som dugit. Jobbigast är det att jag måste upp klockan 4 på morgonen oavsätt hur lite jag sovit, för jag börjar jobba halv sex på morgonen.

Får se hur jag ska jobba imorgon eventuellt kan det kan det bli ett 16 timmars pass men vi får se.
Vet iaf att ag jobbar mellan halv sex och ett, imorgon får jag veta om jag måste jobba längre

Nej nu ska jag gå ut till hästarna och ge dom mat, sedan blir det att ha en date med kudden.


17 Oktober

Idag har det varit fult upp.

Passade på att rida imorse... alla som tror att ardennrar är slöa och sega kan ju komma och rida min galning säger jag bara. Han är som ett nervigt fullblod, idag fick jag lära mig att han blir livrädd när mobilen ringer.
Han vart hyper stressad han trippade fram, så medans jag försökte stänga av ljudet på telefonen så stod han och hoppade på stället.

Efter det var det bara att springa in och byta om, sedan åkte jag och Allis till Emelie. Allis och Alva lekte och busade hela eftermiddagen. Vi gick även en promenad, Allis kämpade tappert upp för en brant backe vilket framkallade skratt hos både mig och Emelie och faktiskt Alva. Den ända som inte skrattade var Allis som låg på rygg som en sköldpadda.

Nu ligger en trött liten tjej och sover, det var inga problem att lägga henne ikväll.

Trodde N och jag skulle ha en myskväll men icke han åkte till Askersund och festade. Så nu sitter men hemma själv och kollar på körslaget


16 Oktober

Super länge sedan jag skrev något här. Men tiden räcker liksom inte till, jobbar, tar hand om hästarna, försöker hinna med hemmet och sedan busa gosa och bara vara med min underbara dotter

Dagen har tillbringats hos min mormor, var hur länge sedan som helst som jag var och hälsade på henne.
Var väldigt roligt. Allis tyckte att det var roligt att leka med mormors katter och hund.

Någon som vill låna en övertrött bebis som inte vill sova utan skriker hysteriskt.


RSS 2.0