12 september

Idag har man då krampaktigt klängt sig kvar i sadeln på en väldigt het häst.
Kan erkänna att jag inte var allt för kaxig.
Sabonne och jag har provat på att galoppera och det funkade toppen bra igår, han fattade direkt och var så snäll så. Men så idag när jag glad i hågen hoppade upp på honom och hade värmt upp honom i skritt och trav och skulle ta en liten galopp. Första galoppen var han SÅ seg. Och jag tänkte vi tar en till, så jag satte fart i trav och gav galoppskänkel och iväg flög han, helt okontrollerat och det kändes som jag skulle slungas ur sadeln i vilken sekund som helst. Men till slut fick jag stopp på honom, sadeln satt på tvärren och han småtravade fram.
Hoppade av och satte rätt sadeln och sedan hoppade jag upp igen. Nej då skulle han absolut inte gå framåt. Jaha blev att skritta ut en liten sväng istället. Kände att jag inte skulle utmana ödet två gånger på en och samma ridtur.
Så nu blir det tillbaka i till skritt och trav sedan ska jag fråga en bekant om jag får låna ett av hennes skarpare bett som jag ska prova.

Vattnet har hållit på och strulat i 3 dagar nu och två vattenpumpar har gett upp. Men nu är den tredje på plats och jag håller tummarna för att denna inte ger upp. Ganska jobbigt att vara utan vatten, något man tar förgivet.

Full fart framåt


5 September

SORRY att jag inte skrivit på länge men det har inte funnits tid till något på sista tiden tycker jag.

Har börjat jobba igen, fick erbjudande om att gå skift på ett annats team än det jag satt på innan.
Och jag tackade ja, så nu sitter jag och lär mig allt nytt som bara SKA in i huvudet hehe.
När jag kommer hem är jag helt slut kan tilläggas.
Men det är skönt att komma hemifrån och få vara bara Linda ett tag, alla mammor vet vad jag pratar om!

Hästarna har hamnat lite i kläm nu sista veckan, blir bara att mata dom och ta in dom om det är allt för dåligt väder. Annars tycker jag faktiskt att dom mår bra av att gå ute (ger hö i hagen på kvällen när dom går ute).
Annars rullar dagarna på i rasande fart.

Igår när jag kom hem från jobbet så fick jag Allis i famnen så fort jag klev ur bilen Niklas hade skurit upp handen på en vinkelslip, så han kastade sig in till USÖ och det resulterade i 6 stycken stygn.
När man är ledig får man städa,tvätta och diska för det finns ingen annan här hemma som ser att det behövs.
Så det blir att göra idag.

Uppdatering:

Sitter nu här hemma och är sk*t förbannad rent ut sagt.
Niklas åkte ju iväg runt 3 här hemifrån och vid 9 på kvällen har han mage att höra av sig och berätta att han inte har något skjus hem... Ibland undrar jag var killarna var när dom delade ut hjärnorna. Och det kan tilläggas att han fortfarande inte är hemma!!!
Nej nu måste jag kasta mig i sängen och sova.

RSS 2.0